Työhyvinvointi- ja kehittämispäivät

Useilla työpaikoilla on tapana viettää vuosittaista työhyvinvointipäivää. Olisiko seuraavaksi luontokokemuksen vuoro Salkolassa?

Miksi tyhy-päivä?

Työssä on tärkeää tulla juttuun työkavereiden kanssa, että työkin hoituu parhaalla mahdollisella tavalla. Työkavereihin tutustuminen rennoissa ja vapaamuotoisissa tilanteissa helpottaa keskinäistä kanssakäymistä. Kun tehdään uudenlaisia asioita yhdessä työpaikan ulkopuolella, myös keskinäiset työroolit menettävät hetkeksi merkityksensä. Näin kaikki voivat olla samalla viivalla osallistumassa yhteiseen tekemiseen, ideointiin ja virkistymiseen.

Etukäteen voi myös sopia tietyn työhyvinvointiin vaikuttavan teeman käsittelystä. Kiireettömällä keskustelulla ja ajatusten jakamisella on tärkeä merkitys yhteisen hyvinvoinnin kannalta.

Salkolan Hyvinvointipalveluiden tyhy- ja kehittämispäivät

Järjestän tyhy-päiviä ja työyhteisöjen kehittämispäiviä sekä asiakkainden itse määrittelemissä paikoissa että maalaisympäristössä Somerniemen Salkolassa.

Luonto on loistava ympäristö uusien tuulien haisteluun ja työkavereihin tutustumiseen vapaamuotoisemmin. Tervehenkisen ulkoilupäivän tuomissa tilanteissa voi päästä tutustumaan aivan uusiin puoliin ja vahvuuksiin, joita työkavereista löytyy. Toisen tuntemisesta on hyötyä myös silloin, kun on yhteistyön aika työasioiden puitteissa.

Luontoympäristö itsessään edistää tutkitusti ihmisen hyvinvointia ja stressireaktioiden lievittymistä. Terveysvaikutukset tulevat siis kaupan päälle!

Jos olet kiinnostunut tyhy- tai kehittämispäivistä kanssani, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Hinnaston löydät täältä.